stdSa ciljem unaprijeđenja postojećeg poslovanja, uvođenja inovativnosti u okviru istog i održavanja konkurentnosti u okviru naše kompanije prije dvije godine razvijen je sektor za pružanje konsalting usluga iz domena upravljanja bezbjednošću hrane ( HACCP) i sistema menadžmenta kvalitetom (ISO 9001:2015).

Stadion je u mnogome uspio da animira crnogorske firme da shvate značaj implementiranja sistema menadžmenta kvalitetom i sistema bezbjednosti hrane kao jednog od preduslova za nastup na evropskom tržištu.

Naša kompanija je uspješno implementirala sisteme menadžmenta kvaliteta i sistem bezbjednosti hrane u tridesetak crnogorskih firmi, koje se bave maloprodajom i hotelijerstvom. Ove firme su već prilikom prvog eksternog ocjenjivanja od strane renomiranih Sertifikacionih kuća iz okruženja, bez dodatnih korekcija i uslova dobile sertifikate iz oblasti ISO 9001 i HACCP-a.

Kompanija Stadion je i sama sertifikovana za HACCP sistem, za slijedeće obim sertifikacije: veleprodaja, prijem, skladištenje i distribucija proizvoda sa i bez temperaturnog režima.

Za dodatne reference i opširnije informacije vezane za poslovanje sektora za pruženja konsalting usluga iz domena upravljanja bezbjednosti hrane (HACCP-a) i sistema menadžmenta kvalitetom možete nas kontaktirati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.