Saponija

Danas smo vodeća deterdžentsko-toaletna industrija sa tradicijom dužom od 118 godina. Naš su uspjeh naši proizvodi: Faks Helizim, Rubel, Ornel, Arf, Likvi, Tipso, Zirodent, ..

Iskon

Iskon je visokokvalitetno, čisto, 100% prirodno suncokretovo rafinisano jestivo ulje. Optimalne vrijednosti nutritivnih sastojaka obezbijedile su Iskonu prepoznatljivost ulja najvišeg kvaliteta na tržištu, što potvrdjuju brojne nagrade i priznanja.

Merba

Misija  Merbe je proizvodnja visokookvalitetnih  biskivta po originalnoj recepturi sa odličnim odnosom cijene i kvaliteta.

Sentella

Dobrodošli i uživajte u svijetu Sentella tjestenina i drugih mlinarskih proizvoda ovog brenda. Sa zadovoljstvom vas pozivaju da zajedno uživate u rezultatima njihove tradicije duže preko 130 godina.

PIP TORTILLA MEXICANA

Naša primarna delatnost dugo je bila proizvodnja poboljšivača i smeša za pekarsku industriju, međutim velika želja da se proizvodna delatnost proširi navodi nas da 2001. godine započnemo nešto jedinstveno na tržištu ovog dela Evrope – proizvodnja tortilja. Naš veliki izazov se ubrzo pretvorio u veliko zadovoljstvo naših korisnika koje traje i danas.

Bebeto

Kervan Gida je jedan od najznačajnihih proizvođača i distributera  želea koji velikom brzinom osvaja svjetsko tržište gumenih bombona.

HARMONY

... kažu da je nekada bio jezerce u kojem su se na mjestu Harmanec smjestili labudovi. Od 1829. godine, "Bijeli labud" povezan je sa istorijom papira, kao i dio najstarijeg registrirovanog zaštitnog znaka u Slovačkoj. Simbol je čistoće, plemenitosti, elegancije koji prati marku Harmony sve do danas.

Bayerland

Bayernland S.R.L. proizvodi mlijeko, maslac, sir i jogurt  isključivo od kravljeg mlijekaTradicija, modernost i visoki kvalitet, inovacija  kreativnost su ključne riječi Bayernlanda.

Doora

Svojim kupcima Doora pruža širok asortiman proizvoda koji je podijeljen u tri proizvodna programa: slatki (odnosi se na džemove, marmelade, pekmeze i kompote) kiseli (odnosi se na krastavce, cveklu, feferone, ajvare i miješanu salatu), te HORECA program (namijenjen kuhinjama u hotelima i restoranima).

RAVANICA

Od 1984. godine Fabrika “Ravanica” bavi se proizodnjom keksa, vafla, krekera, štapića i srodnih proizvoda.

Vegafruit

Kompanija posluje u 3 odvojene proizvodne cjeline: Vegy prerađevine od povrća, Fruby prerađevine od voća, Swity prirodni sokovi. Svi naši proizvodi se proizvode po tradicionalnim recepturama, bez konzervansa, vještačkih boja i aditiva.

Heinz

Američki proizvođač soseva i kečapa, nadaleko poznat svojim unikatnim ukusom i dugom tradicijom.

KANAAN

Asortiman naših proizvoda čine više od dvadeset vrsta snack proizvoda. Od kojih su  najznačajniji  Hand cooked chips, Rice snack i Popcorn snack. 

Rakija Jezdić

Naša rakija počiva na zemlji naših djedova, na njezi naših voćnjaka, na pažljivom odabiru svakog zrelog ploda iz čijeg soka uzimamo ono najsnažnije.

Madi

Kompanija Madi iz Tešnja  je regionalni lider u proizvodnji piletine na Zapadnom Balkanu i najbrže je rastući regionalni brend na tom polju.

Diva

Fabrika diva (durmitorska izvorska voda) u svijet šalje vodu sa izvora Gusarevci, koji se nalazi na 1400 metara nadmorske visine, u okviru Nacionalnog parka „Durmitor“.

Mlekara Šabac

Autentični mlečni proizvodi: Sirko, A la Kajmak, Mediteraneo, Mladi sir, samo su neki od proizvoda Mlekare Šabac koji se mogu naći na našem tržištu, a izdvaja ih prirodni sastavbez aditiva i konzervansa. Ova mlekara, sa tradicijom proizvodnje dugom 90 godina, garantuje vrhunski kvalitet proizvoda od mleka sa domaćih farmi i bogatstvo ukusa u svakom od njih.

Philips

Filips je holandski multinacionalni konglomerat sa sjedištem u Amsterdamu i predstavlja jedan od najvećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike.

BONITO

Bonito kao premium brend kompanije Mladegs Pak je renomirani domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje domaćica u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Zahvaljujući kvalitetu, Bonito proizvodi lako pronalaze svoje mjesto na tržištu i dio su porodičnog obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.

Franck

Franck je danas tržišni lider u kafi i čaju sa proizvodima poput Jubilarne kafe, 125 YEARS EDITION espressa, Franck Cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih ukusa vrhunskog kvaliteta.

Kent

Ekskluzivnom distribucijom brenda Kent u mogućnosti smo našim potošačima ponuditi širok asortiman  čajnih peciva, štapića, krekera ...

CIRIO

Od 2004. godine je dio -  Conserve Italia Group, Poljoprivredne zadruge čiju  bazu čini preko 14.000  farmera, koji uzgajaju svoje proizvode na otvorenim poljima u Italiji sa „integrisanim sertifikovanim“ i održivim proizvodnim sistemima.

BAKO

BAKO NUTS je privatna kompanija osnovana 2000. godine.Naše osnovne delatnosti obuhvataju proizvodnju, preradu i promet zrnastih i praškastih proizvoda, začina, suvog voća, žitarica.

Calvo

Ukusi Calvo tunjevine, salata i lignji u kombinaciji sa sosevima koji upotpunjuju njihov izvrstan ukus, predstavljaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje plodova mora.

Vipro

Makedonski Vipro svojim ukusnim i aromatičnim ajvarima, pinđurima, feferonima, ljutenicama, miješanim salatama, cveklom i paprikama obradovaće sve istinske gurmane!

Iska

Konzervirano voće, povrće, kao i plodovi mora ovog proizvođača imaju jednu zajedničku osobinu -Izvrstan kvalitet!

Paloma

Vodeći proizvođač na kategorijama toaletnog papira, kuhinjskih ubrusa, salveta, maramica na tržištima jugoistočne Evrope sa tradicijom dugom 140 godina!

Kandit

Proizvodnja bombona i čokolade u Kanditu traje već decenijama. Rezultat je čitava plejada raznovrsnih proizvoda poznatih i bliskih generacijama potrošača.

Klas

"Klas" d.d. Sarajevo je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom hrane bazirane na žitaricama: brašno, hljeb, peciva, tjesteninu, konditorske proizvode... Brašno ovog proizvođača - „Zlatni puder“ je sinonim za kvalitet na kategoriji mlinarskih proizvoda.

Zdenka

Zdenkini sirevi napravljeni po izvornoj recepturi, svojim bogatim ukusom i kremastom strukturom predstavljaju sinonim za kategoriju topljenih sireva. Danas, uz topljene sireve, postoji i cijela paleta sireva namijenjena raznim grupama potrošača.

Gavrilović

Brend Gavrilović stariji je više od tri vijeka i tako sa svojih 320 godina je lider i promoter tradicionalnih regionalnih mesnih specijaliteta.

Topola

IM "Topola" iz Bačke Topole je duži niz godina među vodećim proizvođačima mesa i mesnih prerađevina. Stalnu brigu i borbu o svakom potrošaču IM "Topola" je dokazala nespornim kvalitetom svojih proizvoda.

Maraska

Malo je kompanija koje imaju tako bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji likera kao što je ima Maraska. Više od pet vjekova iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića kao i bezalkoholnih pića raznih vrsta i ukusa pretočeni su u današnju fabriku.

Maja Med

Misija "Maja Promet"-a je da upakuje i plasira najkvalitetniji prirodni proizvod, oplemenjen iskustvom, kako bi 15 godina predanog rada i zalaganja cijelog tima pretvorili u tradiciju koja će biti prepoznatljiva budućim generacijama. Svima nama su dobro poznati njihovi proizvodi kao što su Cvetni med, Planinski med...

Lori

Italijanska pašta sa dugogodšnjom tradicijom visokog kvaliteta i prepoznatljivim Mediteranskim ukusom.

Melle

Proizvodni program Melle meda čini stalna ponuda pet sortnih vrsta meda (bagremov, lipov, cvetni, planinski i livadski) u više različitih pakovanja.

Mljekara Maestro

Mljekara Maestro je osnovana 2007. godine i za kratko vrijeme su uspjeli da spoje tradicionalni način proizvodnje mliječnih proizvoda sa modernim tehnologijama koje neprekidno uvode u proces proizvodnje.Njihovi proizvodi Fetino extra, Kriška, Pittino i Maestro krem predstavljaju izvor najvrijednijih bjelančevina, masti, minerala i vitamina i kao takvi spadaju u red najvažnijih životnih namirnica.

Lara

Smeđi šećer ovog proizvođača predstavlja idealan dodatak crnoj kafi, žitaricama, kolačima i svježem voću.

Koestlin

Koestlin je fabrika sa gotovo stogodišnjom tradicijom proizvodnje vrhunskih poslastica. Visokokvalitetni i moderno dizajnirani proizvodi koji sa lakoćom osvajaju povjerenja i zadovoljstvo mnogobrojnih potrošača.

Dragulj

Praline, pločice, dražei izrađeni u Dragulju su izvanredan desert zа svаko godišnje dobа i zа svаku priliku.

Vitamin

Vitamin iz Horgoša je renomirani proizvođač čuvene horgoške začinske paprike. Vitaminov proizvodni program obuhvata preko 100 vrsta proizvoda među kojima su najznačajniji - mljevena začinska paprika, dodatak jelima "Horgoški začin", čajevi...

Mikado

Širok i kvalitetan asortiman voća, povrća i konzerviranih morskih plodova. Njihov "Globalni ukus " se širi među potrošačima još od 1970.

Niva

Iako osnovana još daleke 1920-te godine Niva je i dalje prepoznata po kvalitetnom asortimanu medicinskih sredstava i proizvoda od vate.

Mito Srem

Palenta, kukuruzno brašno, corn flakes kao i drugi proizvodi industrijske prerade kukuruza ovog proizvođača su od davnina prisutni u mnogim domaćinstvima.

Žito Prerada

Na zadovoljstvo mnogobrojnih sladokusaca otkriveno je blago bisernog ostrva sa štrudlama, keksom i napolitankama ovog proizvođača.

Dax

U Dax hrani se nalaze optimalne količine vitamina i minerala koje su potrebne za pravilan rast i razvoj vaših kućnih ljubimaca. Proizvodni proces se kontroliše po HACCP i ISO standardu kvaliteta, po čemu je Dax hrana jedinstvena u ovoj oblasti proizvodnje.