Kompaniji Stadion potreban merčendajzer na neodređeno vrijeme bez obzira na radno iskustvo uz položeni  vozački ispit "B" kategorije za  područije Podgorice i Cetinja . Od dokumentacije potrebna Molba sa biografijom, Uput sa Biroa rada i Diploma ( ovjerena fotokopija) o stručnoj spremi. U dijelu karijera možete aplicirati za navedeno radno mjesto.

 

Kompaniji Stadion potreban pomoćni radnik u magacinu na neodređeno vrijeme bez obzira na radno iskustvo. Od dokumentacijae potrebno pripremiti Molbu sa biografijom, Uput sa Biroa rada i Diplomu o stručnoj spremi ( ovjerena fotkopija).

 

Kompaniji Stadion potreban referent prodaje za teritoriju Bara i Ulcinja, bez obzira na radno iskustvo na neodređeno vrijeme.Od dokumentacije potrebno pripremiti molbu sa biografijom, uput sa Biroa rada i diplomu o stručnoj spremi. U dijelu KARIJERA možete aplicirati za navedeno radno mjesto.

 

Kompaniji Stadion potreban referent za marketing III . Uslov SŠS, VSS, VŠS bez obzira na radno iskustvo.Od dokumentacije potrebno pripremiti molbu sa biografijom, uput sa Biroa rada i diplomu o stručnoj spremi. U dijelu KARIJERA možete aplicirati za navedeno radno mjesto.